Vyhlášení ADC Creative Awards 2020 proběhne 26. listopadu

Art Directors Club (ADC) musel kvůli pandemii opakovaně odsunout termín vyhlášení vítězů kreativní soutěže ADC Czech Creative Awards. Ceremoniál se nakonec bude konat online 26. listopadu a celý výbor spolu s předsedou klubu Davidem Sudou intenzivně pracoval na jeho finální podobě, aby zprostředkoval nejen zábavu, ale zejména neochudil o oslavu z vítězství. 


„Pracovali jsme s několika variantami, abychom byli připraveni na různé situace. Nakonec nám klapla ta, kterou jsme si všichni ve výboru přáli. Věřím, že účastníci ceremoniálu se mají na co těšit, protože máme připraveno několik překvapení v průběhu celého večera,” láká na ceremoniál David Suda.


Ceremoniálu se bude moct zúčastnit každý prostřednictvím YouTube kanálu. Vyhlašování začne od 17 hodin a bude trvat přibližně hodinu a půl. Do samotného vyhlašování se budou moci zapojit live i samotné agentury a to různými online platformami.  

O Louskáčka bude usilovat 83 prací z celkově 206 přihlášených. Nejvíce nominací, po 7 želízkách v ohni, mají agentury WMC/Grey a Symbio Digital, šest jich má Kaspen/Jung von Matt a po pěti Creative Embassy, Havas Prague a Scholz & Friends.


„Je to oslava české kreativity, proto pevně věřím, že se agentury do oslav zapojí s plnou vervou a nadšením, jak jsme u Louskáčku zvyklí.” doplňuje předseda ADC David Suda.


Agentury navíc budou mít čas přihlásit své vítězné práce do soutěže ADCE Awards díky posunutému termínu na 7. 12. 2020, aby zkusili svůj úspěch zopakovat i na evropské úrovni. 



Ilustrace: Vladimír Strejček/DRAWetc