Předání cen ADC Awards proběhne v úplně nové podobě a novém termínu

Art Directors Club (ADC) přistupuje k druhé vlně koronaviru zodpovědně, a proto se vyhlášení bude konat v jiný termín, o kterém ještě bude informovat. Výbor ADC připravil úplně novou podobu ceremoniálu. Jeho příprava zabere více času, proto se posouvá i jeho termín.


„Chceme divákům zajistit zábavný ceremoniál a zároveň dát důstojný prostor vítězným pracem a agenturám.” nastiňuje novou podobu předseda klubu David Suda.


Koncept vyhlašování je tedy navržen tak, aby splňoval bezpečnostní opatření a zároveň neztratil punc zábavy a nadšení z vítězství, na který jsou diváci zvyklí. Proto bude třeba i trocha iniciativy ze strany vítězů.


„Je pro nás těžké přijít o legendární ceremoniál a již podruhé ho posouvat a navíc kompletně změnit jeho podobu. Z nového konceptu jsou ale všichni nadšeni. Těším se, až bude vše připraveno a budeme to moci spustit.“ dodává předseda ADC David Suda.


V následujících dnech bude zasedat porota, která proběhne v kombinacii online a offline zároveň, protože součástí poroty jsou mimojiné i Javier Campopiano (Chief Creative Officer, Grey Europe) a Martin Woska (Chief Creative & Strategy Officer, TRIAD SK). Shortlist bude vyhlášen začátkem října.